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× Honighäuschen (Bonn) - This section of the Handbook of Zoology is intended as a comprehensive and exhaustive account of the biology of the taxa Gastrotricha, Nematoda, Nematomorpha, Priapulida, Kinorhyncha, Loricifera, Gnathostomulida, Micrognathozoa, Rotifera, Seisonida and Acanthocephala, covering all relevant topics such as morphology, ecology, phylogeny and diversity. The series is intended to be a detailed and up-to-date account of these taxa. As was the case with the first edition, the Handbook is intended to serve as a reliable resource for decades. Many of the taxa of this volume are comparatively unknown to many biologists, despite their diversity and importance for example in meiofaunal communities (Gastrotricha, Rotifera, Gnathostomulida), their fascinating recent discoveries (Loricifera and Micrognathozoa), their importance as parasites (many nematodes, Nematomorpha, Acanthocephala) and their importance for evolutionary questions (e.g. Priapulida, Gastrotricha). The groups covered range from those poor in species (such as Micrognathozoa with 2 known species) to the species-rich and diverse Nematoda and their ca. 20.000 described species. While each taxon is covered by one chapter, nematodes are treated in several chapters dedicated to their structural, taxonomic and ecological diversity. Handbook of Zoology. Gastrotricha, Cycloneuralia and Gnathifera / Gastrotricha and Gnathifera 240,00 
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× Im Jahr 1837 wurden mehr als 400 Staatsbürger des damaligen Habsburgerreiches aus dem Tiroler Zillertal ausgewiesen Von Zillerthal nach Zillerthal 18,90 
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× Aufgewachsen im schweizerischen Flachland, hat Sven Wassmer in den Alpen seine kulinarische Heimat gefunden. In Bad Ragaz zelebriert er im Restaurant »Memories« die moderne alpine Küche auf hohem Niveau. Saibling aus der Val Lumnezia, Spargel aus Reichenau oder Karotten aus dem Domleschg – Sven Wassmer arbeitet vorzugsweise mit dem, was der alpine Raum hergibt. Die Kulinarik ist auf das Wesentliche reduziert, der Horizont hingegen weit: Ideen aus Fernost oder Skandinavien werden gekonnt in die Gerichte integriert. Dieses Buch stellt Sven Wassmers Küche vor, seine Philosophie, seine Kreativität. Es zeigt, was Heimat für ihn ist, und widmet sich den Spezialitäten des Alpenraumes – vom Tannenzapfen bis zur Bergkartoffel, vom Fleisch des Wagyu-Rinds bis zu dem des Steinbocks. Ergänzt werden die über 40 Rezepte durch persönliche Geschichten und einen Technik-Teil, der den Ansatz von Sauerteig, Fermentation und andere raffinierte Anwendungen anschaulich erklärt. "Meine Alpenküche" ist erhältlich im Online-Buchshop Honighäuschen. Meine Alpenküche Rezepte, Geschichten und Produkte 45,00 
90,00 

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