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× Honighäuschen (Bonn) - This book provides a comprehensive overview of the multiple strategies that plants have developed to cope with drought, one of the most severe environmental stresses. Experts in the field present 17 chapters, each of which focuses on a basic concept as well as the latest findings. The following major aspects are covered in the book: · Morphological and anatomical adaptations · Physiological responses · Biochemical and molecular responses · Ecophysiological responses · Responses to drought under field conditions The contributions will serve as an invaluable source of information for researchers and advanced students in the fields of plant sciences, agriculture, ecophysiology, biochemistry and molecular biology. Plant Responses to Drought Stress 219,98 
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× Die Küche Italiens in einem kulinarisches Meisterwerk Pellegrino Artusi, reicher Kaufmann und Feinschmecker, schrieb 1891 im Alter von 71 Jahren sein erstes Kochbuch: »La scienza in cucina e larte di mangiar bene« – von der Wissenschaft des Kochens und der Kunst des Genießens – machte ihn berühmt. Mit 790 Gerichten erschuf er darin eine kulinarische Landkarte Italiens, die sich noch heute enormer Beliebtheit erfreut und zu recht als wahrer Klassiker für alle Freunde italienischer Kochkunst gilt. Mit einem Vorwort des berühmten italienischen Sternekochs Massimo Bottura. Eine kulinarische Italien-Reise der Extraklasse. Mit 790 Rezepten. Ein wahres Standardwerk der italienischen Küche "Die klassische italienische Kochkunst" ist erhältlich im Online-Buchshop Honighäuschen. Die klassische italienische Kochkunst Button: 800 traditionelle Rezepte 49,99 
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